10 tips til at overvinde din frygt for sælger

10 tips til at overvinde din frygt for sælger

Ahh. Sælger. Nogle gange, er det et ord, der er frygtet og frygtet af alle, men de mest frygtløse virksomhedsejere. Det lader til, at selv om vi alle ved, vi har brug at “sælge” vores produkter og tjenester, mange af os føler bange eller ængstelig faktisk dermed.
Disse 10 tips er designet til at hjælpe dig med at flytte ud af din frygt, og i spænding, om deling af dit produkt eller din service.
1) kende kilden til din frygt. Dette tip minder os om, at det er nødvendigt først at vide, hvad vi er bange for. Oftest, kommer frygt for at sælge i flere former. Vi bekymre dig om ikke at være ønsket, eller at blive opfattet som påtrængende, vi (hemmeligt) bange for, at vores produkt eller tjeneste ikke kan udføre som vi siger, eller vi kæmper med tanken om afvisning. At kende kilden til din frygt (nogle gange kan det være en kombination) er en vigtig del af at overvinde din frygt for sælger.
2) tage skridt til at løse kilden. På denne måde tager du skridt til at overvinde din frygt. I nogle tilfælde kan dette betyde at du forbedre dit produkt eller din service (du kan bruge kundefeedback til dette), eller du kan finde måder at dele dit produkt/service på en måde, der føles mere ægte og naturligt til dig. Du kan også finde måder at “hoppe tilbage” efter afvisning, som er nemmere at gøre, ved den måde, hvis du ikke tage “nej” personligt.
3) finde begejstring for, hvad du tilbyder. En af de bedste teknikker jeg nogensinde har brugt til at overvinde min frygt for at sælge har været at udnytte min passion og entusiasme for hvad jeg tilbyder. Jeg laver en liste over alle de virkelig vidunderlige fordele og vellykkede resultater af tidligere kunder. Jeg hænger denne liste i nærheden hvor jeg kan se det hver dag. Prøv det selv – din selvtillid vil skyrocket.
4) Skift din perspektiv. Hvordan ville det føles for at tænke på dig selv som “udveksling af oplysninger” om, hvad du gør? Eller “viser fordele” eller “deler din passion?” Hvis du føler dig utilpas eller ængstelig om at “sælge”-finde en måde at flytte dit perspektiv til en deling af oplysninger i stedet for at “overbevise nogen til at købe.”
5) start små. Meget ofte, folk har tendens til at håndtere projekter meget større end de komfortabelt kan håndtere. Når du ønsker at overvinde din frygt for sælger, begynde i det små. Måske vil du dele din nye virksomhed med et par betroede venner først og derefter gradvist finde måder at udvide din deling til at omfatte en større cirkel. De mest succesrige forretningsfolk er dem, der interagerer med andre på en autentisk og passioneret måde så finde en måde, der føles behageligt med dig og bo med det.
6) holde styr på dine succeser. Holde en “vinder” eller succes journal i nærheden og registrere dine resultater i det hver dag. Dette vil hjælpe dig med at holde klar over hvor meget du gør rigtigt. Vi glemmer dette.
7) have det sjovt med det. I stedet for at nærme sig dette fra et tungt “skal”, “ikke føler sig godt” perspektiv finde en sjov, interessant måde at dele din viden eller passion. Nogle af mine klienter har kastet parter, tilbydes gratis foræring, doneret produkter/services til velgørende organisationer – alle disse var nem, sjov, og indkomstskabende. Hvad ville være sjovt for dig?
8) holde fokus på din ønskede resultat. De fleste mennesker tager handlinger og nå deres mål, fordi de holde fokus på fordelene derved. Nogle gange, kan at minde dig selv hvad du ønsker, hvorfor du gør dette hjælpe dig tage handlingen næste og næste.
9) løsne sig fra hvordan resultatet dukker op. Meget ofte får vi virkelig knyttet til “at gøre salg” eller at have en situation, der viser sig en bestemt måde. I stedet, hvorfor ikke fokusere på anstrengelser “Jeg vil give en stor, entusiastiske og lidenskabelig præsentation” snarere end resultatet: “de vil købe X antal af dette.” Meget ofte, hvis du holde fokus på indsatsen – viser gør en stor job – resultatet sig bedre end du nogensinde havde forestillet.
10) holde øve. Som alle andre business færdighed, sælger”” bliver lettere jo mere du gør det. Så komme derud og starte små holde øve.
(c) 2003. Dr. Rachna D. Jain. Alle rettigheder i alle medier reserveret