En låntagers Guide til dårlig kredit lån UK

En låntagers Guide til dårlig kredit lån UK

Hvis du finder dig selv i en situation, hvor du har brug for bad credit lån UK, du måske ikke ved hvor de skal henvende.

Du kan have forsøgt ansøger om lån i fortiden med ingen succes, eller kan endda have troet at der var ingen indstillinger tilgængelige for folk med mindre end perfekt kredit.

Muligheder eksisterer, men… dårlig kredit lån UK er tilgængelig og let at finde, hvis du ved hvor de skal lede.

Nedenfor er blot nogle af de måder, du kan få dårlig kredit lån UK, som du har brug for.

Auto titel lån

En af de mere grundlæggende typer af dårlig kredit lån UK er auto titel lån. Disse lån kan du bruge titlen for en bil, lastbil eller andre køretøjer som sikkerhed til at sikre tilbagebetaling af lånet.

Disse dårlig kredit lån UK kan normalt du holde køretøjet, blot at placere en pant eller retskrav af långiveren på titlen, således at de kan komme i besiddelse af køretøjet og sælge det, ikke bør du tilbagebetale lånet.

De fleste långivere vil gøre dette, kun som en sidste udvej, men som ulejlighed og udgifter til tilbagetagelse er noget, de vil hellere undgå.

Pantelånere

Et andet alternativ til bad credit lån UK er Assistentshusforvalter, eller bonde shop. Meget ligesom auto titel lån långivere låne pantelånere penge ved hjælp af personlige ejendele som sikkerhed.

I modsætning til auto titel lån långivere, dog kræver pantelånere du at bringe ejendommen til dem, så de kan beholde det, indtil disse dårlig kredit lån UK er tilbagebetalt.

Hvis du undlader at foretage betalinger på lånet, kan en Assistentshusforvalter sælge varen i deres shop efter 90 dage er gået.

Mange bonde lån er relativt lave beløb, men så tilbagebetaling er ofte ikke svært; for dem, der har brug for større dårlig kredit lån UK mange pantelånere også tilbyde auto titel lån.

Finansieringsselskab og banklån

Mange banker og finansieringsselskaber tilbyde dårlig kredit lån UK, som er meget gerne traditionelle lån, bortset fra, at renten er som regel højere og de kræve sikkerhedsstillelse, en medunderskriver, eller begge dele.

Hvis lånet kræver sikkerhedsstillelse skal det være noget af værdi, der let kunne sælges, såsom fast ejendom, et køretøj eller visse samleobjekter.

Hvis lånet kræver en medunderskriver, derefter har en anden person til at underskrive på lånet og dele forpligtelsen til at tilbagebetale lånet.

Uanset hvilken metode, at bank eller finansieringsselskab vælger at bruge til at skabe sikkerhed for lånet, er slutresultatet, at du er i stand til at få de lån, som du har brug for og arbejde hen imod reparere din kreditværdighed i processen.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: