Badeværelser, der gør du gå ‘Ahhh’

Badeværelser, der gør du gå ‘Ahhh’

Ny luksus og bekvemmelighed poster giver den perfekte hjem retreat
(ARA) – Hvis der er ét rum i huset, der er blevet fuldstændig omdefineret i de seneste år er det på badeværelset. Køkkener er stadig til madlavning, stuer er stadig for levende og rec værelser er stadig for rekreation. Men badeværelset har udviklet sig så langt ud over dens traditionelle funktioner at virkelig afspejler dens aktuelle status i mange hjem, “spa værelse” eller “retreat” kunne være mere passende navne for det.
Dagens badeværelser, navnlig inkorporeret i master suiter, designet og bygget til at være en kilde til luksus og afslapning. Efter alt for mange forældre kan master suite bad være det eneste rum i hjemmet hvor de virkelig kan nyde nogle private tid til afslapning fra børnene.
Tilføje til dette, at badeværelser tilføje mere til et hjems værdi end nogen anden room–med den mulige undtagelse af køkkenet og så er det ikke underligt flere og flere mennesker bruger mere og mere tid og penge til at oprette en in-home tilbagetog i deres mester bad.
Det er ligesom en dagstur til Spa–derhjemme
Lodret kurbade, der inkorporerer flere brusehoveder, vand omdirigeringsmaskiner og sofistikeret temperatur kontrolsystemer, er måske den største trend i dagens bade. De tilbyder afslapning og luksus af et spabad spa, men uden at fylde en stor balje. Og de stadig fungerer som en almindelig bruser for tidspunkter, hvor funktionalitet er altafgørende.
Moen Inc., som kan have opfandt udtrykket “Lodret Spa” når det bragte sit bruser/spa produkt til marked i 2000 siger kundernes efterspørgsel og accept af begrebet har været støt stigende som flere forbrugere bliver opmærksomme på muligheden for at slå deres brusere i spa-lignende tilflugtssteder.
“Vi ser flere forbrugere gøre luksus en prioritet, når de redesigne deres badeværelse, og produkter som den lodrette Spa er blandt de mest eftertragtede tilføjelser,” sagde Gary Pember, Møn gruppe produktmanager, bad. “De ønsker en dampende massage i et afslappet miljø og de ønsker at gå ud fornemmelse af ren og forfrisket. Ingen andre miljø kan udrette, ganske som en lodret Spa.”
Lodret kurbade varierer i design og nogle, som MOENS enhed, arbejde med standard VVS. Andre kræver særlige bag-the-wall ændringer skal installere større vandforsyning og kloakering linjer eller en ekstra vandvarmer. Disse typografier kan være mere egnet til nye hjem byggeri i stedet for renovering, hvor hele værelser er renset og vægge genopbygget hos en maler København.
Men lodret kurbade helt sikkert fange og mange mener de er det nye årtusinde erstatning for boblebad, som kan være på retur.
“Ikke alle der har haft en af disse boblebade virkelig ønsker en når de gør en anden bad,” sagde Linda Lentz, funktioner redaktør på Home bladet og ekspert i moderne køkken og bad design tendenser. “De finder de ikke ønsker den ekstra vedligeholdelse eller at baljer er mere støjende end de forventede. På grund af at, en masse mennesker vælger lodret kurbade og tager længere brusere eller installere sættetid bøtter, eller begge dele.”
Generelt er tendensen mod større brusere, ofte med stilfulde rammeløse døre og glas block vægge, der tillader mere lys mens afskærme brusekabine. Med den ekstra plads i brusenichen, husejere er ikke kun at sætte i emner såsom lodrette kurbade, de nogle gange installerer overdimensionerede brusehoveder eller endda hele lodret Spa enheder på modsatte vægge, gør det muligt for to personer til brusebad samtidigt uden skulle dele en brusehoved.
“Bruseren kommer ind i sin egen og vi sælger mere”bruse systemer”end nogensinde før, uanset om det betyder en lodret Spa, to modsatrettede lodret kurbade, eller bare twin og fleksible hand brusehoveder på modsatte vægge. Folk elsker at brusebad og de viser det ved at afsætte flere plads end nogensinde at deres brusere,”sagde Moen’s Pember.
Ud over lodret kurbade, mange husejere også tilføjer damp enheder til deres brusere, eller installere en færdiglavet, selvstændig damp enhed, der passer ind i badeværelset meget den måde en præfabrikerede brusebad stall ville. Ved at installere en damp enhed til et eksisterende brugerdefineret brusekabine, kan en boligejer oprette en pragmatisk bruser og et luksuriøst spa-lignende dampbad i en enkelt pakke, der opfylder enten funktion.
Hvad er “Hot” i badet?
Men varmt vand er ikke bare kommer ud af brusehoveder i dagens top-of-the-line badeværelse. Det kunne køre under gulvet og omkring håndklæder! Lentz sagde, at gulvvarme, ved hjælp af varmt vand kører under dem eller elektriske varmelegemer, er en ny trend i badeværelser. Ligeledes er brugen af håndklædevarmere også stigende.
Hvilket bringer os til dræn. Ja, det er “dræn” som i mere end én bassinet–fordi hvis den tilgængelige plads tillader det, i dag godt gjort master suite bad absolut har to. Ifølge Lentz, forskellige figurer, såsom firkantede dræn, blevet mere populær og konsollen dræn, der ikke har tilknyttede forfængelighed erstatter forfængelighed dræn og piedestal dræn som designer favoritter. Afhængige væg og forward ben støtte, konsol dræn giver et traditionelt bad forfængelighed køkkenbordet og tillader selv en person at sidde på vasken uden kabinet i vejen for deres ben.
Men betyder det ikke vil blive udsat for under-vask VVS? Ja, men der er ingen synd i dagens moderne bad. “Folk er ikke skammer sig over deres VVS længere. Faktisk nogle selskaber sælger meget flot designer rør i speciel finish, at folk ønsker at vise,”sagde Lentz.
Ændre din vandhaner, hver gang du ændrer dit sind
Selvfølgelig, hvis du ønsker at fokusere på VVS over vasken, som nedenfor, dine muligheder er næsten ubegrænsede når det kommer til vandhaner. Vandhaner kan være en vigtig del af en opdatering til master bad, og de ændres ofte for udseendes skyld længe før de har slidt. Nogle af dagens vandhaner er blevet udviklet med dette faktum i tankerne. Baseret på forskning i forbrugertendenser, udviklet Moen sin M-Pact serien af vandhaner til forbrugere, der ønsker at ændre udseendet af deres vandhane uden at skifte hele enheden.
M-Pact-systemet giver mulighed for vandhanen for at være fuldstændig ændret med hensyn til udseende – en ny tud, håndterer og trim–uden at fjerne vandhanen ventilen, tumle med under-vask VVS eller erstatte forsyningslinjer. Når en M-Pact vandhane er installeret, kan husejere vælge fra en bred vifte af stilarter og finish, når de senere beslutter at opdatere udseendet af badet.
“M-pagten hastigt stigende popularitet blandt forbrugerne,” sagde Pember. “Ofte, vi sælger dem til forbrugere, der er remodeling deres badeværelse og indse, at de sandsynligvis vil ombygge igen i fremtiden, eller i det mindste tror, at de kan. De ønsker mulighed for at ændre udseendet af deres vandhaner uden tid og bekostning af installation af helt nye enheder.”
En anden armatur, der kan have brug for ajourføring er på toilettet. Lide det eller ej, på toilettet er et væsentligt element i ethvert badeværelse. Men tendenser i badeværelse layout nedtoner sin tilstedeværelse omkring det af vægge eller endda at sætte det i en lille forstuen, knyttet til master bad.
Hvad angår toiletter selv er lav-flow modeller stadig reglen (trods forbruger bestræbelser på at omgå lav-flow krav ved genbrug ældre toiletter eller selv rejser til Canada for at købe high-flow modeller). Den gode nyhed er, at nyere low-flow toiletter skylle meget bedre end deres forgængere. God ting, for, som Lentz bemærker, “du virkelig ikke gemmer vand hvis du nødt til at skylle mere end én gang.”
Ud over forbedret drift tilbyder nyere modeller også lettere rengøring. Lentz råder forbrugerne til at kigge efter nyere modeller med med nederdel bunde, der er let at rengøre. Nogle virksomheder, som Toto og Duravit, bruge særlige glassets inde i skålen til at forhindre bygge op og mindske behovet for rengøring, siger hun.
Så hvad har tilbage når du har fået din lodret Spa, iblødsætning badekar, dobbelt konsol vask, designer vandhaner og high-tech lav-flow toilet på plads? Heldigvis kun belysning og maling, som begge kan blive varetaget af relativt billigt.
For belysning, kig efter lys, ikke-fluorescerende multi pære inventar, eller måske halogen belysning. Dette vil holde dig fra kaste dig selv i en blå pall første ting om morgenen fra unaturlige fluorescerende belysning, mens du stadig at sikre, at du har nok lys til at sikre, at du ser din bedste.
Med hensyn til maling, hvid går med noget og det er økonomisk og altid i stil til badet. Men Lentz siger farver, især disse connoting vand, er den nyeste trend. Da malingen er let at ændre, hvorfor ikke slutte værelse med nogle bleg blå eller grønne nuancer som supplement til resten af badeværelset.
For mere information om remodeling projekter eller Moen produkter, kontakt Moen Incorporated på 25300 Al Moen drev, North Olmsted, maleroversigten.dk Ohio 44070-8022, call toll gratis 1 (800) købe MOEN (1-800-289-6636) eller besøge sin hjemmeside på www.moen.com.