En gennemgang af filtre, Air condition og ovn filtre

En gennemgang af filtre, Air condition og ovn filtre

Der er nogle meget vigtige ting, du bør gøre for at forlænge levetiden på din air condition og holde den arbejder på højeste effektivitet på alle tidspunkter. En af de vigtigste ting, du kan gøre er at ændre din luftfilter hver tre til seks måneder.

Mange faktorer afgør hvor ofte luftfiltre skal ændres. Udstyr effektivitet falder hvis du venter for længe og driftsomkostninger stigning. Udskiftning din air conditioner filter for www.toemreroversigten.dk/toemrerfirma/ ofte kan være spild af dine hårdt tjente penge, især hvis du bruger en dyre slags filter. En mulig løsning på dette er at bruge elektrostatiske filtre, som du rense og genbruge.

Det er vigtigt at huske på at jo mere effektiv din air conditioner filter er, jo oftere det skal rengøres eller udskiftes. For de fleste mennesker, vil plisseret filtre gøre en passende job. Disse filtre er ti-tres procent effektiv og nogle producenter hævder endnu højere effektivitet.

Plisseret klimaanlægget filtre bør ændres hver tre til seks måneder afhængigt af hvordan støvet det er hvor du lever. Hvis du bor i et område med masser af støv muligvis dit filter at ændre hver par måneder.

Hvis du har brug for mere effektive luft filtrering kan du ønsker en elektrostatisk, elektroniske eller endda et HEPA filter. Jo mere effektiv filteret er jo oftere det skal rengøres eller udskiftes.

Elektrostatiske filtre tilbyder den største værdi. De kostede 2 til 6 gange mere end en effektiv engangs filter men kan genbruges. Du blot skylle dem med vand og de er klar til brug igen tømrer Randers.

Elektroniske filtre vil aldrig blive beskidt nok til effekt luftstrøm. De bliver bare ineffektivt og der evne til at fjerne støv fra air deminishes. For at rense disse filtre nødt du til at fjerne de elektroniske celler og sættetid dem i noget som HVAC renere og derefter skylle dem og lad dem tørre.

HEPA-filtre er de mest effektive filtre til rådighed men blive sat meget hurtigt. De skal kontrolleres månedligt og ofte forårsage for meget begrænsning til luftgennemstrømning skal anvendes på alle. En air condition entreprenør vil kunne fortælle dig, hvis det er værd at prøve en af disse i dit system.

Økonomi panel filtre, som du kan få fra din lokale hardware butik er sandsynligvis den værste type af filtre, som du måske kan bruge i din klimaanlægget. Disse er dem, du kunne næsten læse en bog. Disse filtre er i bunden af listen, når det kommer til effektivitet.

Disse filtre gøre sådan et dårligt stykke arbejde du kunne forlade en i din klimaanlægget for et år og det kan ikke indsamle nok støv for at kræve en ændring. Det ulykkelige er fordamperfladen i din klimaanlægget skulle renses hvert år for at fjerne snavs, der burde have været stoppet af filtret.