Hvordan måler man succes?

Hvordan måler man succes?

Hvor vellykket er du? Det hele afhænger af den måde, du ser på dit liv, og hvad du anser for at være virkelig vellykket. Det afhænger også hvad du bruger til at måle disse forskellige værdsat resultater. Naturligvis har vi alle vores egne prioriteter, livsstil og mål, men der er måder at måle succes i dit liv der er sundere end andre.

For eksempel, ville du overveje en person, der er ekstremt velhavende, med pant pote, tre luksusbiler, en swimmingpool, en tennisbane og en høj status job at være en succes? Hvad hvis den samme person havde en frygtelig sygdom eller har lidt af kroniske smerter? Hvad hvis angst fra den sag, som gav personen så mange penge føltes som langsom tortur? Hvad nu hvis at person brugt så meget tid på at tjene penge og gøre luksus køb at han/hun aldrig haft tid nok til at nyde disse elementer, eller endda mødes en potentiel ægtefælle?

Omvendt ville du overveje en succes, hvis han eller hun levede under fattigdomsgrænsen, og aldrig ved hvor aftenens middag vil komme fra, endsige hvordan leje person vil blive foretaget ved udgangen af måneden? Hvad nu hvis denne person var gift med kærlighed til livet, var i orden deres drømmejob, havde masser af venner, var så sundt som nogen kunne være, og har ikke noget imod en smule af finansielle risiko?

Det er sjovt, hvordan resultatet ændres når du ser på de forskellige detaljer, eller fra et andet lys.

Den primære misforståelse, at mange mennesker har penge eller økonomisk gevinst er synonymt med succes. Men når vi ser på tingene fra en anden vinkel, det er nemmere at se succeser i ens liv for hvad de virkelig er. I stedet for at tænke på dollar-beløb, prøv at kigge på følgende tre stærke foranstaltninger for din succes:

Leve dit livs formål

Plante frø af håb, inspiration og opmuntring i andre

At gøre mest muligt ud af hver dag for at opnå dit sande potentiale

Når du overveje et vellykket liv på disse vilkår, er det meget nemmere at finde motivation, at du har brug for i dit liv både i hjemmet og i din virksomhed. Så igen, ændre dit hele liv opfattelse af succes er ikke noget der er helt let – medmindre du ved præcis hvordan det skal gøres.