Måder at spare op til din pension

Måder at spare op til din pension

Pensionering skulle være en gylden tid i dit liv… en tid Hvornår du kan stoppe med at arbejde og gøre tingene, du har altid ønsket at gøre, men har aldrig haft tid. Desværre tager gør de ting, du har altid ønsket at gøre penge.

I mange tilfælde, personer, der ikke har lavet planer for deres pensionering ender med at have til at leve ud af statslige midler, der er meget begrænset; i stedet for blot at acceptere dette som uundgåelig, selvom du kan tage initiativet nu og begynde at gemme dine gyldne år, så du vil være i stand til at gøre som du ønsker.

Nedenfor er flere ideer til at få dig startet på vejen til pensionsopsparing, således at de bedste år af dit liv virkelig er de bedste år af dit liv.

Fælles opsparing

En af de nemmeste måder at spare penge for din pension er at gøre brug af fælles opsparingskonti. Kontiene betale renter på den balance, der er indeholdt i, og som du tilføje penge til konto i år det rentebeløb betales fortsat vil stige. Nogle banker tilbyder endda specialiserede opsparingskonti til at bistå med pensionering planlægning, der betaler højere renter, så længe visse depositum betingelser er opfyldt.

Indskudsbeviser

En anden måde at lægge penge til din pension er at købe indskudsbeviser. Disse certifikater betale renter over tid indtil certifikatet modnes, på hvilket tidspunkt det hele beløb bygget inden for certifikatet kan blive indsamlet. Nogle indskudsbeviser har en meget kort sigt, men andre kan vare i årevis… disse bør anvendes som en del af dine pensionsordninger fordi forholdsvis små investeringer kan give store afkast når tilbage til at indsamle interesse i flere år.

Investeringsplaner

En lang række investeringsplaner, både privat og arbejdsgiver-sponsorerede, kan være en god måde at hjælpe med at sætte penge til side til din pension. Fælles investeringer planer såsom 401(k) planer og IRAS kan bruges til at investere i aktiemarkedet for samling ved pensionering… Selvom de bestande, der er valgt for investeringer bør overvejes nøje for at undgå at miste penge i processen. Nogle virksomheder tilbyder investeringsplaner og aktieoptioner hvor investeringerne, der er valgt af medarbejderen, selv, selvom andre kræver, at pengene til planen er investeret i aktier udvalgt af firmaet.

Pensionsordninger

Selvom de bliver mindre almindelige til fordel for investeringsplaner, er pensionsordninger en anden måde, at penge kan blive afsat til pensionering. Med en pensionsordning for betaler medarbejderen i planen i løbet af deres beskæftigelse, i hvilket tidsrum arbejdsgiveren betaler en ekstra beløb (normalt matching) i planen. Penge kan placeres i en opsparing-type konto eller afholdt i depot eller som en del af en pengemarkedet konto. Ved pensionering, er medarbejderen udbetalt deres pension enten som et engangsbeløb eller regelmæssige betalinger for år efter de er gået på Pension fra virksomheden.

Andre indstillinger

En række andre opsparing og investeringsmuligheder eksisterer, som alle bør udforskes og overvejet for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der opfylder din pension finansieringsbehov. Ved at tage sig tid til at udforske din pensionering besparelser muligheder, kan du holde et skridt foran og sørg for, at når tid kommer til at gå på Pension du ikke du Tom rakte og påberåbe sig kære eller regering bare for at få.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: