Ni Tips til sprængning koden personlighed

Ni Tips til sprængning koden personlighed

Personlighed vurderinger kan hjælpe dig med at leje effektivt, håndtere medarbejdere bedre og beskæftige sig med besværlige mennesker. For at hjælpe dig skærmen personlighedstest og test virksomheder, kan tjeklisten ni-punkts fra bogen sprængning koden personlighed hjælpe dig anmeld evalueringsredskaber og støtte.

1. antallet af rating scales. Vurdering selskabet giver testen skal omhandle antallet og typen af rating scales de bruger. En bedømmelsesskala er et instrument til at bistå i måling af subjektive vurderinger af, eller reaktioner, en person, objekt, begivenhed, erklæring eller andet emne af interesse. Den mere rating skalaer, jo klarere billede.

Ifølge encyklopædi psykologi, der er udviklet flere sorter af rating scales. En fælles form for bedømmelsesskala præsenterer Scoringssætter med et spektrum af potentielle reaktioner, der omfatter modsætninger elementer i hver ende af en række mellemliggende muligheder, hvorpå Scoringssætter forventes at angive positionen at de fleste præcist repræsenterer de rater svar på om emnet. En anden form for bedømmelsesskala præsenterer Scoringssætter med en liste af egenskaber eller attributter som Scoringssætter forventes at vælge dem, der mener, Scoringssætter gælde om emnet. Bedømmelse skala instrumenter bruges i psykologisk forskning primært for at vurdere kvaliteter som ingen objektive svar (“Rating Scale.” Encyclopedia of psykologi. 2nd ed. Ed. Bonnie R. Strickland. Gale Group, Inc., 2001. eNotes.com. 2006)

2. mængden af tid, det tager for at tage testen. Hvor lang tid det tager for at fuldføre en test? Det afhænger af hvordan i dybde du nødt til at se på personlighed. Her er din typiske tre muligheder for afprøvning:

* Grundlæggende team vurderinger ved hjælp af fire primære skalaer med 30-60 spørgsmål kan tage 10-20 minutter at fuldføre

* Enkel prescreening af kandidater/team vurderinger ved hjælp af op til otte skalaer med 60-120 spørgsmål kan tage 20-30 minutter at fuldføre

* Dybdegående personlighed test til screening kandidaterne og vurdere holdet ved hjælp af 12-16 skalaer og mere end 164 spørgsmål kan tage 35 til 90 minutter at fuldføre

3. kvalifikationerne hos den enkelte, der fortolker testen. Desuden mener vi, at de bedste test kræver nogen med omfattende psykologisk uddannelse eller grader til korrekt fortolkning af data. Weekend træningsprogrammer kan være problematisk da test og menneskelig adfærd er et meget komplekst emne. Når du foretager ansættelse eller interne beslutninger, skal organisationer så meget information og forståelse som muligt, da konsekvenserne kan være meget dyrt.

4. link profil at genoptage og job beskrivelse. Det er ikke nok at bare gennemse data analysen er en potentiel ny leje personlighed. Før du leje denne person, vil du ønsker at fastslå, hvordan personens fortid vedrører den mulige fremtid din position tilbyder. Hvem vurderer data af kandidaten med den leje manager skal have cv’et og jobbeskrivelsen for at gøre et grundigt stykke arbejde med at gennemgå dataene.

5. indtryk management/faking god skala. Efter vores mening brug et spørgeskema for et minimum af 164 spørgsmål at samle nok data for et “Indtryk Management” skala. Indtryk management gør det muligt at forstå nøjagtigheden af resultaterne og hvis nogen forsøger at “falske god.” En ordentlig test analyserer personlighed karakteristika i forbindelse med forretningsinteresser.

6. tanken flow. Naturligvis ikke alle tænker og behandler oplysninger på samme måde. En god personlighed test vil give dig indblik i en persons tanke flow. Dette ikke kun hjælper med udlejning, men forstå, hvordan en persons tanker naturligt flow er også et meget stærkt ledelsesværktøj. Denne informationsdeling blandt holdet hjælper medarbejdere med at kommunikere mere effektivt med andre medlemmer af holdet.

7. karriere matchende. Visse personlighedstests hjælpe dig med at få oplysninger, som kan enten støtte personens nuværende karrierevalg eller hjælpe dem til at udforske, overveje og planlægge for en anden karriere retning. En personlighed test kan give dig en indikation af som job matcher kandidatens personlighedstype og hvilke karriere de kan have en evne til. Du skal huske at testresultaterne er kun en indikator og burde ikke blive stolet på som en absolut vurdering af, hvilken karriere er bedst for personen.

8. styrker og svagheder Resumé. Personlighed test er en dokumenteret og effektiv måde at skabe meget funktionelle hold. Det starter med en oversigt over hver enkelt persons styrker og svagheder. Når du ved, hvilken personlighed typer arbejde bedst sammen, kan du mikse og matche dit folk, så du får mest muligt ud af hver af dem. For hver styrke en person besidder er der en tilsvarende svaghed. Være selvhævdende er en styrke. Men en person kan være alt for selvhævdende og off sætte for nogle mennesker eller i nogle situationer.

9. detaljeret interview spørgsmål. Vurdering selskabet du vælger bør hjælpe dig skabe skræddersyede interview spørgsmål baseret på ansøgerens særlige personlighed. Formålet er at sonde facetter af den personlighed, du har brug for flere detaljer på. Mange arbejdsgivere gør nu “adfærdsmæssige interviews”. Snarere end at fokusere på CV og resultater alene, skal du bruge personlighedstesten som en hoppe off point for at stille åbne spørgsmål, der vil forårsage job kandidat til at beskrive virkelige omstændigheder og deres svar til dem. Bede dem om at beskrive i detaljer en bestemt begivenhed, projekt, eller erfaring og hvordan de håndterede situationen, og hvad resultatet blev. Denne type af interviewe er den mest nøjagtige forudsigelse af fremtidige præstationer.